דילוג לתוכן
    אפשר לנווט קדימה כדי לעבור לתוצאות המוצעות
    עדכון בנושא מגפת הקורונה
    כדי לעיין באפשרויות הביטול וההחזר הכספי, צריך לבחור הזמנה בדף הנסיעות. מדיניות הביטולים בנסיבות מקלות חלה רק על הזמנות שעומדות בדרישות מסוימות. אם תאריך הצ'ק-אין שלכם הוא אחרי 15 בספטמבר, יש לחזור לדף הזה ב-15 באוגוסט 2020 לקבלת עדכון.

    איך מוחקים או מבטלים חשבון?

    להשבית את החשבון

    כדי להשבית את החשבון, תצטרכו להתחבר אליו במחשב שולחני או בדפדפן (לא באפליקציית Airbnb). תוכלו לעשות זאת בעצמכם דרך ניהול הנתונים שלכם.

    כשמשביתים חשבון:

    • כל ההזמנות הקיימות כמארחים או כאורחים מבוטלות באופן אוטומטי.
    • הפרופיל שלכם יוסתר.
    • אם אתם מארחים, הנכסים שלכם יוסתרו.
    • ייתכן שחלק מהמידע, כמו הביקורות שלכם, יישאר גלוי לאחרים.
    • אנחנו נשמור את נתוני החשבון כדי לאפשר לכם להפעיל אותו מחדש בעתיד.

    אם אתם רוצים להפעיל מחדש את החשבון, תצטרכו לפנות אלינו.

    אם אתם מארחים ואתם רוצים רק להשבית דף נכס ולא את החשבון, כאן תוכלו ללמוד איך לעשות זאת.

    למחוק את החשבון

    אם אתם רוצים לסגור את החשבון ולמחוק אותו באופן סופי, תוכלו לעשות זאת בעצמכם באמצעות ניהול הנתונים שלכם.

    כשמוחקים חשבון:

    • לפני אישור בקשת המחיקה, נאמת את זהותכם לצורכי אבטחה.
    • כל ההזמנות הקיימות כמארחים או כאורחים יבוטלו באופן אוטומטי.
    • לאחר עיבוד הבקשה, הפרטים האישיים שלכם יימחקו באופן סופי, למעט מידע מסוים שאנחנו נדרשים או מוּרשים לשמור על פי חוק, כמתואר במדיניות הפרטיות שלנו.

    אחרי שמוחקים חשבון, אי אפשר להפעיל אותו מחדש, לשחזר נתונים או לקבל אליו גישה מחדש. אם תרצו להשתמש שוב ב-Airbnb, תצטרכו לפתוח חשבון חדש. אם יש לכם שאלות לגבי מימוש הזכויות שלכם כ"נשואי המידע", הנה מידע נוסף.

    מאמרים קשורים
    האם קיבלתם את העזרה הדרושה?