כשאתם מתחברים לאנשים ב-Airbnb, אפשר לשתף את הנסיעות הקודמות והעתידיות שלכם במפת הנסיעות שלכם. אתם תמיד בשליטה על אילו נסיעות אתם משתפים.
עבור כל נסיעה, אתם בוחרים אם היא תופיע במפת הנסיעות שלכם עבור אנשי הקשר שלכם. אחרי שתגדירו את מפת הנסיעות, ייתכן שתראו את האפשרות לשתף נסיעה בשתי נקודות: מיד אחרי שתזמינו מקום אירוח ואחרי שתכתבו ביקורת. תמיד אפשר לשתף או להסתיר נסיעה מאוחר יותר – ממפת הנסיעות, מהלשונית "נסיעות" או מהגדרות הפרטיות.
נסיעות עתידיות – כולל שהייה, חוויה או שירות בודדים – חולקות רק את החודש והשנה שבהם הנסיעה שלכם מתחילה ואת העיר, אבל לא את התאריכים המדויקים. אם משתפים נסיעה עתידית, הנסיעה תמשיך להיות משותפת גם לאחר השלמתה.
אם הנסיעה כוללת שהייה, רק השהייה מוצגת. אם הנסיעה כוללת חוויה או שירות אחד, יוצגו השירות או החוויה.
בנסיעות קודמות ייתכנו אפשרויות שונות לגבי מה שאתם יכולים לשתף, תלוי במה שהזמנתם:
ניתן להציג בתצוגה מקדימה את מה שיוצג לאנשי הקשר שלכם בתהליך ההצטרפות למפת הנסיעות ובכל עת דרך הגדרות הפרטיות שלכם (הגדרות החשבון > הגדרות פרטיות > נראות הנסיעות). יש לבחור נסיעה כדי לראות את הפרטים שלה, ללחוץ על קישורים לנכסים או לשנות את ההגדרה, והתצוגה המקדימה תתעדכן בהתאם. פריטים עם סמלים מטושטשים לא מוצגים לאנשים שמחוברים אליכם.
הערה: שיתוף או הסתרה של נסיעה במפת הנסיעות לא משנים את מה שאורחים אחרים רואים לגבי הזמנה ספציפית שהם הצטרפו אליה; זוהי הגדרה נפרדת (ראו נראות הפרופיל כאשר אורחים מצטרפים להזמנה).
כשאתם מסתירים נסיעה:
אפשר לעדכן אם נסיעה ספציפית משותפת מכמה מקומות:
אם הוספתם חותמות לפרופיל שלכם אבל בעבר ביטלתם את ההצגה של חותמת עבור נסיעה מסוימת, ההגדרה הזו חלה גם על מפת הנסיעות.