אנחנו מצטערים על כך שדרכינו נפרדות, אבל אם החלטתם לעזוב את Airbnb, עומדות בפניכם מספר אפשרויות. אתם יכולים להשבית את החשבון באופן זמני כך שניתן יהיה להפעיל אותו מחדש במועד מאוחר יותר, או למחוק אותו לצמיתות.
אם אתם מארחים, יש לכם גם אפשרות להשבית פרסום מסוים בלי להשבית את החשבון כולו.
אם אתם עדיין שוקלים להשבית את החשבון, זה מה שצפוי לקרות:
כדי להפעיל את החשבון מחדש, יש ליצור איתנו קשר בטלפון.
לפני הסרת החשבון, חשוב לטפל בדברים הבאים:
כאשר סוגרים ומוחקים חשבון לצמיתות:
לאחר שחשבון נמחק, לא ניתן להפעילו מחדש, לשחזר ממנו נתונים או לקבל אליו גישה מחודשת. אם תרצו לחזור להשתמש ב-Airbnb, תצטרכו ליצור חשבון חדש. מידע נוסף על מימוש הזכויות שלכם בנוגע לנתונים זמין כאן.
לחלופין, תוכלו למחוק את החשבון על ידי מעבר אל ניהול הנתונים שלכם.
הערה: מדיניות ונהלים שונים חלים על משתמשים בסין. אפשר ליצור איתנו קשר לקבלת מידע נוסף.